dijous, 14 de setembre del 2023

Control Live: V-Chair, llit hospitalari convertible en cadira robotitzada

CONTROL LIVE® 
C/ Vilatorrada, s/n,
08241 Manresa (Barcelona)
info@control-live.com
+34 937 947 250

V-Chair® representa una innovació significativa al camp de la mobilitat i la cura de persones amb mobilitat reduïda. Aquesta cadira convertible en llit robotitzat ha estat dissenyada amb un enfocament clar en la comoditat, l'autonomia i la millora de la qualitat de vida tant per als que la fan servir com per als cuidadors. A continuació, explorarem detingudament les seues característiques i beneficis.

Major autonomia i comoditat:
Una de les característiques excel·lents de V-Chair® és la seva capacitat per funcionar com una cadira de rodes elèctrica, cosa que brinda a les persones amb mobilitat reduïda una major autonomia i llibertat de moviment en la seva vida quotidiana. Això significa que es poden desplaçar sense dependre constantment de l'assistència d'altres, cosa que, alhora, n'augmenta la independència i l'autoestima.

Control per veu i alarma de seguretat:
La cadira està equipada amb tecnologia de control per veu, cosa que permet als usuaris realitzar moviments i ajustaments de posició de manera intuïtiva i sense esforç. A més, V-Chair® està dissenyada amb la seguretat al cap. L'alarma integrada es connecta directament al mòbil del cuidador, cosa que significa que qualsevol situació d'emergència o necessitat d'assistència es pot comunicar de manera ràpida i efectiva, brindant tranquil·litat tant a l'usuari com al cuidador.

Canvis de posició sense esforç:
El disseny de V-Chair® permet canvis de posició suaus i sense esforç. Això és fonamental per prevenir les temudes úlceres i lesions per pressió (UPPs, LPPs), que són una preocupació constant en persones amb mobilitat reduïda. La capacitat dajustar la posició de manera regular ajuda a distribuir la pressió de manera uniforme i redueix el risc daquestes doloroses afeccions.

Eliminació de transferències:
Un dels desafiaments més significatius per als que tenen cura de persones amb mobilitat reduïda és la necessitat de fer transferències entre diferents dispositius, com ara llits i cadires de rodes. V-Chair® elimina aquest problema en convertir-se en un llit quan calgui. Això no només és convenient per a lusuari, sinó que també redueix la càrrega física i el risc de lesions per als cuidadors professionals i familiars.

Control remot mitjançant una aplicació mòbil:
La tecnologia de V-Chair® no s'atura en la capacitat de control per veu. La cadira es pot controlar remotament mitjançant una aplicació mòbil dedicada. Això és especialment útil per a cuidadors que necessiten monitoritzar i ajustar la posició de la cadira des d'una altra habitació o ubicació, cosa que agilitza l'atenció i la cura.

Programació de moviments passius:
V-Chair® també ofereix la capacitat de programar moviments passius, cosa que significa que la cadira pot ajustar automàticament la seva posició en intervals predefinits. Això és beneficiós per als que necessiten canvis de posició regulars, però poden no ser capaços de fer-los manualment, com en el cas de persones amb limitacions severes de mobilitat.

Prevenció de complicacions mèdiques:
A més de brindar comoditat i autonomia, V-Chair® contribueix significativament a la prevenció de complicacions mèdiques. Ajuda a evitar úlceres i lesions per pressió en proporcionar canvis de posició regulars. També redueix el risc de complicacions respiratòries i urinàries perquè permet una millor gestió de la postura i la posició de l'usuari.

Facilita l'assistència individual i redueix lesions del personal assistencial:
Per als cuidadors, siguin professionals o familiars, V-Chair® simplifica l'assistència i la cura de persones amb mobilitat reduïda. L'eliminació de transferències i la capacitat d'ajustar la posició de la cadira sense esforç redueixen la càrrega física i el risc de lesions osteomusculars entre el personal assistencial.


V-Chair® és una solució revolucionària que millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda en proporcionar autonomia, comoditat i prevenció de complicacions mèdiques. Alhora, alleuja la càrrega dels cuidadors i redueix el risc de lesions. Aquesta cadira convertible en llit robotitzat és un avenç significatiu en el camp de l'atenció mèdica i la mobilitat, brindant beneficis tant per als usuaris com per als que en tenen cura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada